10 april

fan va tiden går fort!
de va ju nyss nyår..

idag for jag å mell till hästarna ganska tidigt. mockade sen tog vi in hästarna, jag red på Patricia och mell red Manne. gick väldigt bra och Mell var faktiskt duktig! :D♥ borstade dom, och sen släppte vi ut dom igen.
sen for vi hem runt halv 5, packade och sen for vi ner på villis hem till Mell, åt mat, sminkade oss och sen drog vi ut runt kl 9, gick till statoil och va där till ca 21.20 och sen for vi till skolan med Jimmy P och Mona.
Ja och Mell klättrade upp till skoltaket och va där, sen ropade vi på Mona och Jimmy men Mona vågade inte gå upp så dom stannade där nere.
Sen for Mona och då komme Jimmy tbx och komme upp till oss. men då ja och Mell skulle gå te de andra taket så vi blev typ as blöta, fötterna var helt blöt och snöiga. men på de andra va de int lika roligt så vi gick te de vanliga taket igen och lyssna på musik.
Sen en stund efter komme Ante och va me oss.
vi gick till nån stor platta som var as varm där vid skolan så vi satt på den och värmde oss. sköönt!
Efter de hitta vi nån jävla låda med hjul som vi typ åkte i xD
hahahah, ja å Mell tvinga in Ante och Jimmy P in i den, eller de va Mell som tvinga, ja frös mest och ville hem te Mell.
Men iaf, då gick dom in i den och sen styrde vi dom ner mot en backe som gick mot idrotten där de typ va gupp å allt. sen lura vi dom att dörren int gick å öppna och båda två blev typ orolig där inne och trodde vi va seriös.. ;p
hahah.
Sen gick jag och Mell hem till henne och fikade gö jävla fikat! ;p
gött!
Vi kom hem till Mell ca 23.40.

sen kika vi lite på tv och sen hämtade Pappa mig ca 01.10. sutte vid datorn hela tin och ska snart sova nu. och kolla om de är nå program på Ponnyakuten som ja inte har sett..

aja! godnatt! :)
xoxo/sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0