30 mars

tjenatjena, idag har ja bara varit på skolan, slutade kl 14.05.
började i den lätta mattegruppen idag hos helene, tror ja hon hette!
idag på gympan var de väldigt roligt! vi hade boxning, as kul tyck jag.
efter skolan följde jag och Paula Nadja hem. innan de gick vi på den nya affären i vilhelmina som hette Cover, dom har typ kläder, smink och lite annat där. tror de kommer att gå bra för dom. för dom hade ganska så snygga kläder, iaf en del av dom. hittade två par snygga jeans men ena jeans paret var för stora, och dom andra var för stora i midjan. ska dit nån annan dag och köpa ett grått linne som fanns där. eller ett vitt. vet inte än. har beställt två linnen men kommer inte ihåg vilken färg dom gick i. hehe!
sen for vi till granngården, ja köpte en ny grimma till Manne i strl Ponny. den va typ grön. likadan som den grimman han hade innan.
efter vi hade vare där så gick vi hem till nadja och blonderade håret på henne. sen komme Malin å hämtade mej hos Nadja, vi for hem och åt. sen drog vi till hästarna ;p
de va mockat när vi kom så vi följde med Carina in och kollade på hundvalparna. dom e se söt! :)
sen gick vi ut igen, gjorde i ordning hästarnas hö och gav dom de i hagen, medans dom mumsade på höet så borstade vi dom, först Maggan å Gandur. sen gick vi till den andra hagen och borstade Patricia och Manne, sköönt!
sen när vi var klara med borstningen tränade jag Manne lite med ljud från sidorna. går inte att förklara på hur ja gjorde. men ja gjorde typ ljud från sidorna som han inte skulle bli rädd för. och inte blev han rädd inte. från början tyckte han att de va lite obehagligt men sen när jag gjort på båda sidorna brydde han sig inte ett dugg. tur de!
sen satte vi oss på dom och gosade me dom tills vi skulle fara.
for hem igen och fixade till mig för att fara ner till vilhelmina med malin och elin för att se en dans föreställning. den var väldigt bra tycker jag! den va bättre än jag trodde!
när den va klar grog vi volvo raggen och sen for vi hem till Elin och spelade spel ;p
mamma hämtade mig vid 21.40 och var hemma runt 21.55.
gatt skynda hem för att brorsan hade fastnat med skotern när han va ute så vi gatt fara ut å hjälpa honom lös. kan lägga ut bilder senare hur de såg ut. ett skratt för livet vill ja lova. hahahah!
sen har jag kollat på ponnyaktuen hela tin sen ja kom in från att hjälpa till å he upp skotern ;p

vi kan få se bild senare på hur de såg ut.


BTW!!! ni behöver inte komentera anonymt för ja vet endå vem du är. har hotmailen och allt så.. ;)


xoxo/sofia

29 mars

tjenatjena, har varit med malin ikv. hon for nyss hem.
skolan gick väldigt snabbt idag, hade int så mke lektioner å så. fast jo de va mpnga. men de känndes inte som de ;p
på engelskan och so:n kollade vi på film, på matten pratade ja me rektorn och mattelärarn om hur ja jobbar å de. kommer kanske få börja i den lätta mattegruppen! dom sa att ja skulle göra nå himla test för å se så skit. jag suuger på matte vill ja lova!
när de va slut så gick jag med ida och hennes kompis erika till folkan, idas skor är ju hur hala som helst så ja ska ju alltid va snäll å hjälpa hon i backarna men de blev för mke fart så ja skulle tvärstanna och då fastnade hennes väska i mitt huvud och blev typ med dragen eller nåt, haha! kul va de då iaf!
sen gick jag till Malin, for hem å åt mat med familjen sen for vi igen till hästarna. började som vanligt med å mocka och sen tog vi in dom å red ut . gick bra, manne var vääldigt pigg! men båda två skötte sig bra, imorron ska malin hämta mig på lunch rasten också ska vi fara till grangården å köpa en saltsten till Manne. ska ta me min mitt presentkort så ja kan köpa en ny grimma också, eller ska ja kolla om dom ha nå chaps som passar mig, men tror att dom är gaaanska så stora där. men de är då bra märke, mountain horse (:
dom är vääldigt billiga där. tror dom typ kostar 199 kr eller nåt..

nu har malin farit hem, vi brände nyss en skiva till henne som hon kan ha i bilen, ;p

jaja, ska sova nu. godnatt!

28 mars

tjenis!
idag har jag varit med Moa, direkt när hon kom så for vi till hästarna. började med att mocka och sedan tog vi in dom, efter vi hade borstat red vi ut. jag red Patricia och Moa red Manne. vi red in efter en väg, för två år sen när vi red där så hittade vi en nyckel efter vägen. de finns tre hus där och 3-5 förråd/garage där. och den ett förråd eller gammal lada eller va de va. så passade nyckel. vi låste upp å de. me de såg typ fallfärdigt ut och båda två trodde typ att de skulle va nån där inne och att de skulle rasa ihop, haha!
iaf, vi red längst in efter den vägen och sen vände vi, hästarna blev väldigt glad av att få komma bli riden ut. kan ju nästan aldrig rida ut nu för att de blir ju mörkt så fort.
sen for vi hem igen för vi höll på frysa fötterna av oss, men på gården galopperade vi eftersom att man inte kan göra de efter vägen när de är så halkigt. och Patricia har ju varken skor eller broddar.
sen efter typ 5-20 minuter kom Carina och moa-lill ut och fråga om vi skulle följa me till stugan som är just nedanför andra sidan vägen. så vi red dit ett tvärt och sen red vi upp igen.
travade upp för vägen och sen skulle ja fatta galopp på Manne, för ja och Moa hade bytt häst uppe på gården när vi skulle galoppera.
när ja å Manne hade fatta galopp blev Patricia typ as glad, för hon älskar att galoppera upp för den backen! haha söta lilla patricia, mycke bus har hon också gjort där uppför! ;p
ritten var ca en timme.
tog in dom i stallet och sen gjorde vi i ordning dom för att gå ut i hagen igen. vi va busiga och red till hagen, haha de är inte så långt heller, typ inte ens 50 meter!
for hem och sen när vi komme hem satt vi ett tag vid datorn och sen sku Moa hem.

Malin kom te oss, syrran bakade bullar och gu se gött de blev!
Ja och Malin for te hästarna igen och tog in dom och borstade upp alla 4 hästarna.
gjorde hö och sa godnatt till dom (:

sen nu har ja verkligen inte gjort mycket. sutte vid datorn, dushat och tittat på Johan Falk. men fattade ingenting av filmen.
nej nu ska ja sova. de här tog längre tid än jag trodde.
läggen in en bild från igår på discot.
godnatt!


xoxo/sofia

28 mars

26 mars
direkt efter skolan for jag hem till Nadja, va där ett tag. sen for jag till stallet på ryttarsatsning och efter det for jag hem till nadja igen och sovde där. vi kollade på en skräckis. höll på dö från början av den. sen kom mell och ante utanför nadjas hus så ja gick ut å pratade me dom en stund (:
sen när ja kom in igen såå blev ja typ lung, när Nadja va rädd så var ja helt lung ;p
konstigt!
somnade ungefär vid kl alv 3 på natten kanske ? vet inte riktigt

27 mars
vaknade av att en hund väckte mig!!
jobbigt. klockan var kanske runt halv 11 på dagen .
kollade på film och sen städade vi efter vi klivit upp och de. de var disco men de sööög. var fan inge folk där. de SÖG!
tog bara två bilder från discot, kanske läggar in dom senare .
kom nyss hem iaf och sitter vid datan och nördar som vanligt! haha!

28 mars
bara för att han tvingade mig, känns de som.
titta in -------> HÄR

hahaha jaja. godnatt!

25 mars

öjj! ja har taggat Borgvattnet hur länge som helst känns det som!
borgvattnets prästgård, spökhuset.
går att google om borgvattnets prästgård.
man sover där en natt och de kommer massor av spök där, har hört att det finns en gungstol där, och om man sitter i den så kan man bli avkastad! haha shit va kul!

men iaf, fram till saken. de var meningen att vi skulle fara den 1 april,. men Nadjas mamma hade tydligen skrivit fel i smset så det var den 1 MAJ vi skulle åka.
annars hade det varit exakt en vecka kvar tills vi skulle ha farit dit, men nu är det en HEL MÅNAD kvar. suck!

sitter iaf och lyssnar på musik just nu.
lyssnar på söder - du snurrar min värld
älskar låten! sjuukt härlig !


25 mars

jag vill titta på nåt. vill ha helg! nu.

jaja, idag hade jag matte prov på skolan.
eftersom att jag suger i matte så bad jag lärarn att ringa in dom jag skulle göra. de va bara dom lättaste, och om jag får 7 poäng får jag iaf godkänt. men vet inte hur dom räknar när dom har tagit bort några tal för mig.

nu ska jag till Mandat och rida honom och pyssla på lite! skojj!

xoxo/sofia

24 mars

heyyy, ikväll har jag varit hos hästarna, började me å mocka, sen tog jag in alla hästar, borstade upp Mandat och tog rykt stenen och dom är faktiskt väldigt bra!
funkar bra på hästar som har mycket vinterpäls som du snabbt vill ha bort till våren! finns att köpa på hööks (:


jaja, red manne ikv. hade vanliga dressyrläger nu när jag har gjort fler hål på stiglädren. tycker det är mycket härligare med hopp stigläder än dressyrläder. får mke bättre sits också med korta.
ridningen gick iaf bra, gjorde lite enkla galopp ombyten på honom. red honom på hackamore, han var lite lat idag, men tycker han var duktig iaf.
eftersom att Gandur nyss har blivit kasterad så fick han och maggan vara ute inatt så att det inte ska komma in bakterier där dom har skärt upp, sköönt för dom.
Mandat och Patricia fick stå i boxarna inatt, borstade Manne lite innan jag drog hem. Pappa kom in å kikade i stallet när han och brorsan kom å hämtade mig,
mamma och pappa säger att Manne är våran nya familjemedlem. och det har dom faktiskt helt rätt i! både mamma och pappa älskar hästen, som de låter på dom iaf. haha!
de gör faktiskt jag också, men nu är det bara två-tre månader kvar med honom innan han åker.. ;/

fick bli ett hästinlägg ikv,.
tänker lägga mig och se på andra avenyn nu och sen slagga.

xoxo/sofia

24 mars

23 mars
igår var jag med ida, följde henne hem efter skolan. när vi kom hem började vi med å städa lite i hennes stuga, sen gick vi in och fixade till hennes djur.
åt mat och sen drog vi ut me skoter, höl på flyga av nå ggr i guppen! haha!
sen när vi kom hem började vi direkt å göra munkar, Mums!
for hem vid 21.15 på kvällen och for hem till datorn, hahahah!

24 mars
idag har ja inte gjort nå mke, varit på skolan hela dagen,.
åkte med Moa hem och for och köpte en glass, gött!
kom just hem och satte mig vid datorn. har tagit hem lite läxa som ja känna tt jag måste träna på, tror jag har prov i matte imorron?
inte riktigt säker, men kanske. haha
skulle igentligen ha SO prov idag. har inte gjort de provet än som alla andra gjorde förra veckan nån ggn. har flyttat upp de 4 ggr nu, jaja nu ska jag inte tråka ut nå mera.


Vad ska man göra när man är less på allt & alla ?!

xoxo/sofia


22 mars

yeeeah! nu ska jag fara till hästarna, skönt väder och soligt ute! bättre kan de inte bli (;

21 mars

20 mars
igår for jag till stallet, mockade och gjorde i ordning alls, typ hö å de! sen tog jag in honom och red, vi tog fram ett hinder, inte högt!
men försökte komma bra på hindret så han inte behövde lägga in ett extra galoppsprång.
Min kusin Morgan fick skritta fram och trava på Mandat, han blev helt såld till han tror jag! haha.
han fick trav "hoppa" hindret också, sen när jag hade ridit klart ville Morgan skritta av Mandat så då fick han göra det också,

21 mars
idag for jag till stallet vid 12-halv ett kanske?
började mocka direkt,
ååh, orkar inte skriva. hahah,.
jag gjorde typ ingenting, kollade när några red och sen kom pappa så jag lastade in Manne och for hem.

nu har jag nyss varit ute och borstat av täckena som var fullt med häst hår så att mamma kan tvätta dom.
och markus & frank har "FIXAT" till franks epa.
haha ;p

xoxo/sofia

20 mars

hejj, har nyss vaknat. sköönt å vakna tidigt! haha
jaja, snart ska jag fika och sendan göra mig i ordning för att fara till mandat som står på ridklubben, skojskoj!
vet inte vad jag ska skriva längre, men ni kan få nån eller några bilder än så länge som jag var och fotade när jag var med Emma, (:

xoxo/sofia

 å en bild på vårat hus, haha ;p

19 mars

träningen ikv var rolig och den gick faktiskt väldigt bra tycker jag, men han var nåågot pigg, fast de var mest i början, efter ett tag blev han lugnare och lugnare, i slutet gick det riktigt bra tycker jag.
Emma är den bästa ridläraren, verkligen!
menar inte att dom andra är dåliga, för de är dom inte!

btw, vi hade delat av ridbanan på mitten, började med att rida fram, skritt trav och galopp.
sen red vi två och två, ja red me erica som rid lill-birk. då galopperade vi över två bommar för att de skulle byta galopp efter och tränade på hörnplaceringar.
sen när vi var klara så travade vi av dom för att få dom så lugn som möjligt.

här kommer några bilder iaf
---------------------------
  







sådärja! :)
alla bilder är olika, ingen är likadan

19 mars

hejj, har just kommit em från skolan, ligger i sängen och bloggar.
har int nå mke och skriva nu, måste skynda mig till carina och lasta min foderponny Mandat, för vi ska till ridklubben nu,
mina kusiner och deras häst har kommit hem från inridning så dom ska ha henne på ridklibben också,. men dom kommer dit med honom runt 5-halv 5.
skojj!

jajaj! nu måste jag göra mig i ordning för ridningen å de.

xoxo/sofia

18 mars

hejj, nu har jag varit och ridit + packat för imorron.
lova att de är nåt ja ha glömt å packa, haha
tur de är nära så ja kan hämta de ja glömt, men iaf, ridningen gick bra, han gjorde nå bockningar men ja satt kvar iaf, haha.
glorde lite skänkelvikning och tränade volt och ställning.
sötponnyn,
orkar inte skriva nå mer, eller ja ha inte så mke att skriva, haha..

xoxo/sofia

18 mars

shaa, idag har jag bara varit på skolan. väldigt jobbig dag! ;p
vi i vilhelmina börjar ju skolan kl 09.00. de är ganska chill!

09.00-09.30 samling, vi pratade om hur de va på skolan.
09.30-09.35 liten rast.
09.35-10-35 svenska. jobbade i ett papper om typ substantiv och de.
10.35-11.45 hål, eller rast som vissa säger, men vi säger hål.
11.45-12.25 matte. hade en annan i matte. så ja läste bara på nåra papper.
12.25-12.40 stuga, vi valde läs stuga, men vi tränade bara till provet.
13.50-13.55 bild. vi höll bara på med lera typ, började på 2 ljus stakar.
14.55-15.00 SO. vi hade so prov men sa att ja skulle göra de på måndag.

BWT, våran skola suger!! ni vill inte gå i den!

jauu, min dag. haha!
nu ska jag bara käka och sen fara till Mandat och dom andra hästarna, far ju tmed Mandat till ridklubben imorron så måste packa och borsta upp honom! :)
de är dressyr träning, rider för Emma Andersson.
hoppas pollen orkar hela passet!


xoxo/sofia

17 mars

hejj, direkt efter maten for jag till Mandat och rid honom, red barbacka och shiit va glad han var! :)
as kul!
sen for ja hem direkt och for till vilhelmina för att vara med Ida. vi va forst på ug, sen ut å åkte bil me sofia och mona.
sen for vi till ug igen och va där hela kvällen tills dom stängde.
for till statoil tittade på hyrfilmer, sen for vi till idas mormor tills mamma hämtade mig.
nu sitt jag vid datorn och lyssnar på musik och är inne på apberget,

ska gå och sova nu.
godnatt

xoxo/sofia

16 mars

yeeh, igår började jag träna till polluxdressyren. kommer bara vara med på en lätt klass för att de är första ggn, och självklart ska jag starta med egen häst. Mandat! :)

på fredag är det ryttarsatsning och vi ska börja med dressyr innan vi börjar hoppa. så den här lektionen blir det bara dressyr, hoppas manne orkar hela passet! ;)

sen ska han stå där hela helgen.

på lördag ska Frida hjälpa att löshoppa honom, hoppas de gå bra för plutten! alltså mandat, ;p

sen på söndag äre polluxdressyren.
mitt mål är bara att komma runt lungt å fint. :)
kommer noggå bra tror jag, frida om hon VILLE, ska också få va me på han :)


---
har int nå mke mer å säga,

xoxo/sofia

13 mars

ååh, jag är trött.
man vill verkligen inte sova nu, ska vänta tills inatt när de är nå socialt folk inne på msn ;p
skrev nyss till evelyn lite oseriöst; sluta dampa, börja banta ;)
hahaha, humor!! ;)
jaja, kan inte bli som ja bruka bli på kvällarna, hhahahah. typ garva till nån om den skriver en bokstav fel.
grava åt jessica när hon råka göra en gubbe fel ----> :L( <---- tyckte att de liknade en gubbe me stor näsa, hahahah. ja herregud.

jaja. godnatt! :)

ÅSELE

hejj, har inte kunna blogga för ja ha varit i åsele hos evelyn, hade iaf väldigt kul där! :)

i onsdags kom evelyn och vi for till min ponny Mandat, jag red. evelyn filmade så ja kanske lägger upp film på när ja rider honom. :)
sen for vi ner på vilhelmina och var på ug typ hela kvällen, sen när ug stängde så raggade vi med malin och hennes kompis i malins bil.
sen efter de gick vi in på statoil och väntade på att mamma skulle hämta oss.

i torsdags var det ug disco, och helt seriöst så sög de! va bara gamla låtar och inga var på dansgolvet.
fast lite kul hade man ju endå ;)
kl 00.00 på natten så drog vi iväg till åsele hem till evelyn, trött va man och alla typ skrek på hemvägen, haha drygt!
jaa. innan ug discot så vaknade vi och for till hästarna, vi red ut. evelyn red mandat och jag red patricia, de gick jättebra,. båda två var pigga och glada, Patricia gjorde två bockningar och Mandat började galoppera istället för att trava på, sen for vi hem igen.
dushade och fixade oss, sen for vi på discot som ja skrev om innan ;p

i fredags var vi mest ute på samhället och satt vid datorn hemma hos evelyn,hehe. har nött på nå säkla bil spel på facebook. har faktiskt komme ganska lånt upp på listan.. ;)
haha yess. sen va vi på ug på kvällen, skulle gå till åsliaa, vi gick över typ halva bron sen orkade vi int mera, laata! ;p

idag, har mest varit inne men vi har gått å köpt tuggummi på ica, också for ja ju hem idag från åsele. Markus och Frank kom och hämtade mig, de va as snällt för då behövde jag inte åka buss i 8 mil ;p
de tog faktiskt bara 20 minuter att åka 6 mil ;o hahaha, en epa kan gå väldigt fort! ;)
jaja, har skrivit klart nu. blev medlem på en hemsida som jag får väldigt många läsare från! de är jättekul! :)

jaja, ha de bra
xoxo/sofia

ADDA

alla addar min nya msn; [email protected]

hästsport

har hitta några saker ja tyck är skit snygga.
jag har även hitta en massa andra saker jag gillar, men orkar inte lägga upp mer. kanske gör de senare.

klicka på bilderna för att få dom större :)

för ryttare:

RICHMOND YOUNG HIGT RIDER


skit snygg kvalitetstövel för barn och ungdomar. tre storlekar i en stövel!

finns att köpa
här

pris: 2399 kr


TATTINI ARIANNA


Tuffa tvåfärgade ridbyxor i superskön multi-stretch kvalitet med lågt skuren midja.
finns i tre färger.

finns att köpa
här

pris: 1099 kr 599 kr


TATTINI VENTILATIONSHJÄLM


Ny snygg ridhjälm med innovativt ventilationssystem!

finns att köpa
här

pris: 1049 kr


CAMPUS JOGGINGJACKA


Sportig joggingjacka för dam, med Mountain Horse-bricka på bröstet och Mountain Horse-text bak.
används även som ridtjöja, skitsnygg.

finns att köpa
här

pris: : 399 kr 199 kr

för häst:

Gold Medal Flatback Celeste


En fransk-inspirerad hoppsadel i close contact modell tillverkad i franskt läder av högsta kvalitet.En fransk-inspirerad hoppsadel i close contact modell tillverkad i franskt läder av högsta kvalitet.
Speciellt framtagen för ryttare med högre krav på sin utrustning.
Jätte snygg och härlig att rida i.

"En sadel som jag kan rekommendera både mina elever och landslagskollegor."


Viktoria Carlerbäck,
landslagsryttare och tränare.

finns att köpa här

pris: 8 799 kr



TRÄNS MED GULDKLINKERS


Riders Company träns med guldklinkers på pannband och nosgrimma.
High Comfort fodrat nackstycke, utan genomgående remmar som kan irritera hästen.
Mjukt läder av god kvalitet.

tränset finns i två färger svart & new tan.
 
finns att köpa här

pris: 499 kr


APS SENSKYDD LÄDER


Tvåfärgade senskydd i läder med neoprenefoder. Två breda kardborrefästen och ett traditionellt spänne för bästa passform.
Rekommenderas av den internationella hoppryttaren
Alois Pollman-Schweckhorst (APS).

finns att köpa
här

pris: 995 kr


ASP BAKSKYDD LÄDER


Tvåfärgade bakbensskydd i läder med neoprenefoder. Fästes med ett brett kardborrefäste.

finns att köpa
här

pris: 549 kr


Allroundschabrak Gold Medal Octagon


Läckert schabrak med tjock vaddering och insida i våffelvävd bomull som transporterar bort fukt.
Snygga färger med band, dekor och brodyr. Håller form och stadga efter tvätt.

Schabraket finns i tre färger creme, röd & brun.

finns att köpa här

pris: 279 kr

GRATTIS

GRATTIS BRORSAN! :)

8 mars

vare me emma hela helgen, kulkul och buus ;)
jajaja, vi for till hästarna ikv.
Mandat fick vila men Emma red Patricia och jag red Maggan. saknar verkligen maggan, även fast ja träffar henne varje dag. men utan henne är de som ett stort TOMT hål .
btw, gick jättebra för både jag och emma. Patricia sparkade inge bakut utan dom skötte sig bra båda två.
red typ bara runt i skritt och trav eftersom att de va länge sen dom blev riden. hahahaha, maggan å patricia är som knoll&tott :D
sen tog vi in dom, borstade Gandur och Mandat sen gav vi dom hö och sa godnatt till dom.

alltså dom 4 hästarna är fan mitt allt, vet verkligen inte vad ja skulle göra utan dom! försvinn aldrig..

nu ska ja se film tro jag och sen gå å lägga mig! :)
godnatt!


ADDA

hejj, har inte hinnit blogga fören nu, ;p
red mandat igår iaf. gick jättebra. red bara i grimma och tyglar och barbacka, för att han skulle få känna sig "fri" han tyckte de va jättekul och var väääldigt pigg, roligt! :) örona fram och man kännde framåtbjudnigen hela tin, ville galoppera gaanska så mke, men travade mest, sen ett tag fick han gå lite hur han ville och ja satt bara på och drev honom då han ville sakta av.


GAMMALT INLÄGG!!! DE VA SEN ANDRA MARS TROR JAG (a)

IAF!!!!111ETTETT
ADDA:
[email protected] ! :)
ALLA!

7 & 8 mars

shaa, har varit hos emma sen i fredags, najjs! :D
igår va vi hos henne, for ner på villis typ kl 23.00 och åkte bil me malin, ragga som man säg i villis. typ kör fram å tbx me bilen ;p de är najjs! ;)
jajaja, innan de så var vi hos mandat och mockade och höll på me hästarna, red mandat, gick jättebra. han va vääldigt pigg vill jag lova! gatt hålla in honom ganska mke, emma skulle fota men de va så mörkt så kameran typ ville inte ta kort :p
jaja!
idag har vi int gjort så mke. va uppe till kl halv 3 inatt, och vaknade runt 10 i morse, snacka om trött!
nu ska vi snart ner på villis för emma ska te tandlärkarn.
men vi åk hem me pappa kl 3 och far till hästarna på dirren! :)

nu ropar emma på mig att ja ska äta så nu tänk ja gå ner å äta.
pusshej! :)

6 mars

yeeah, om 3 dagar fyller brorsan 16. då blir de tårta! mums! :)
hahahaha, och nu sjung han i dushen, sött ;p
jaja, vaknade vid halv 11 idag, satt vid datorn sen gick jag ner och åt mat.
nu har jag sminkat mig och ska till emma! :)
saknar henne så de gör ont!

kan skriva mer sen när ja ridit och de.

hejjs :)

5 mars

hejj, idag har jag vare på skolan. gick väl bra. hade musik prov och ja vet inte ännu vad ja fick, förväntar mig inget MVG eller nåt, bara ja får G är jag nöjd! ;p
jaja, sen hade vi teknik sen slutade vi, chill. dagen gick väldigt fort. efter skolan gick jag och nadja hem till henne och jag blonderade hennes hår, mamma kom och hämtade mig för ja orkade inte åka bussen hem så jag hann inte se hur de blev, men Nadja sa att de blev fint! :)
efter de åkte jag direkt hem, åt mat och bror hade me sig frank hem, dom åkte in heller buss utan dom körde epa.
ba coolingar!
sen åt vi mat, tacos! mums!
for direkt till ridklubben på ryttarsatsningen, skulle inte ha me mig någon häst dig, vi gick igenom olika licenser och de. vad man gatt ha på tävling och de man inte fick ha. ända upp till elit nivå ;p
när de slutat stannade jag kvar och pratade lite med Emma,.
for hem och bytte om och åkte direkt till hästarna, mockade och tog in alla 4 sen borstade jag och red Mandat, tyck han va duktig idag, red dressyr. tränade på form och ställning, travade ganska mke idag, galopperade också men de va mest trav såklart ;p
han ha börja blivit så duktig nu! :)

idag på skolan;
jag; -fan va härligt med helg!
nadja; -fan va härligt me lov!
jag; -vaa ofta de är lov efter den här dagen?! ;o
nadja; - eeh, jaa! ;p

jajaj, ska sova nu. pusshej! :)

...

hur mke krävs för att du ska förstå att ja ångra de jag gjorde?!

livet!

ryttarsatsning + ridning!

hejj, har inte hinnit blogga fören nu, ;p
red mandat igår iaf. gick jättebra. red bara i grimma och tyglar och barbacka, för att han skulle få känna sig "fri" han tyckte de va jättekul och var väääldigt pigg, roligt! :) örona fram och man kännde framåtbjudnigen hela tin, ville galoppera gaanska så mke, men travade mest, sen ett tag fick han gå lite hur han ville och ja satt bara på och drev honom då han ville sakta av.

TISDAG; idag var det ryttarsatsning på stallet, vi red inte lr nåt. vi blev bara indelade i grupper och fick veta vilken dag. tur att ja kom i grupp två så pappa kan skjusa ner mig på fredagar, annars jobbar han matt och jag tar mig inte ner då.. :p
de börjar nästa fredag med dressyr, sen börja vi me hoppningen :)
nu på fredag ska vi i grupp två ha teori! (Y)
kom nyss hem nu och har varit hos hästarna, de var mockat när jag kom och sen tog ja in dom.
gjorde i ordning mandat och sedan red jag, började med att rida fram i skritt, trav och galopp.
sen hede ja upp ett hinder och hoppade fram.
gick jättebra hela vägen och tränade mke på min sist, och hans bjudning mot hinder :)
duktiga ponny ;]

jaja! är as trött så ja ska sova nu, godnatt! :)


älskar bilden sjukt mke!

RSS 2.0