28 mars

tjenis!
idag har jag varit med Moa, direkt när hon kom så for vi till hästarna. började med att mocka och sedan tog vi in dom, efter vi hade borstat red vi ut. jag red Patricia och Moa red Manne. vi red in efter en väg, för två år sen när vi red där så hittade vi en nyckel efter vägen. de finns tre hus där och 3-5 förråd/garage där. och den ett förråd eller gammal lada eller va de va. så passade nyckel. vi låste upp å de. me de såg typ fallfärdigt ut och båda två trodde typ att de skulle va nån där inne och att de skulle rasa ihop, haha!
iaf, vi red längst in efter den vägen och sen vände vi, hästarna blev väldigt glad av att få komma bli riden ut. kan ju nästan aldrig rida ut nu för att de blir ju mörkt så fort.
sen for vi hem igen för vi höll på frysa fötterna av oss, men på gården galopperade vi eftersom att man inte kan göra de efter vägen när de är så halkigt. och Patricia har ju varken skor eller broddar.
sen efter typ 5-20 minuter kom Carina och moa-lill ut och fråga om vi skulle följa me till stugan som är just nedanför andra sidan vägen. så vi red dit ett tvärt och sen red vi upp igen.
travade upp för vägen och sen skulle ja fatta galopp på Manne, för ja och Moa hade bytt häst uppe på gården när vi skulle galoppera.
när ja å Manne hade fatta galopp blev Patricia typ as glad, för hon älskar att galoppera upp för den backen! haha söta lilla patricia, mycke bus har hon också gjort där uppför! ;p
ritten var ca en timme.
tog in dom i stallet och sen gjorde vi i ordning dom för att gå ut i hagen igen. vi va busiga och red till hagen, haha de är inte så långt heller, typ inte ens 50 meter!
for hem och sen när vi komme hem satt vi ett tag vid datorn och sen sku Moa hem.

Malin kom te oss, syrran bakade bullar och gu se gött de blev!
Ja och Malin for te hästarna igen och tog in dom och borstade upp alla 4 hästarna.
gjorde hö och sa godnatt till dom (:

sen nu har ja verkligen inte gjort mycket. sutte vid datorn, dushat och tittat på Johan Falk. men fattade ingenting av filmen.
nej nu ska ja sova. de här tog längre tid än jag trodde.
läggen in en bild från igår på discot.
godnatt!


xoxo/sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0